• Welcome, Guest. Please login.
 

Favicon

Started by Ronald, Aug 10, 2018, 08:38 am

previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ronald

After I did the change over on the forum, the same favicon appeared. So I went into the cpanel and removed it, In the meantime I have installed a new favicon.ico, if I look at it in the cpanel I can see a little red coffee cup, but why doesn't it show on the browser, been about 72 plus hours now..

Bigguy

Have you cleared all cache from the browser options.

Ronald

Did everything but beat it with a hammer..

Bigguy

See I always have the same problem as you and have no idea yet how to make it change right.

Bigguy

I just got mine to change in FF. Delete any bookmarks to the site in question. Then clear your cache AND history in your browser. Close your browser and than re-bookmark the site. It should change for you. Make sure to clear your history though as well.

Ronald

Tried, nothing..

Bigguy

It worked here great actually. Is it FF you are using. ??

  • Delete bookmark of site
  • Open option in FF Go to privacy - clear cache and history (clearing cookies is not necessary)
  • Exit FF
  • start FF and go to site. re-bookmark. (ctrl +f5 might be needed)

Also you can try this. Call the favicon.ico in your browser. (www .mysite. com/favicon.ico) Press enter, than ctrl+f5. Close the browser and restart. See if those two options help at all. These are the steps I took to change my favicon in my toolbar bookmarks.

Bigguy